Play Open
om kylslaget - Erfarenhet och Tillförlitlighet: Kylslagets Väg Framåt

Bli en del av Kylslaget AB

Har du ett tekniskt intresse och vill inleda eller utveckla din karriär inom luft-luftvärmepumpar? Hos Kylslaget AB erbjuder vi teknisk utbildning direkt på plats. Vår stolta serviceteknikerstab är utbildad, kylcertifierad, har bred erfarenhet och upprätthåller högsta kvalitet i allt vi gör.

I vår företagskultur på Kylslaget präglas vi av en stark gemenskap, ömsesidigt stöd och en professionell arbetsmiljö där vi alltid prioriterar våra kunders behov.
Oavsett om du trivs bättre med tekniskt arbete ute hos våra kunder eller om kontorsarbete passar dig bättre, har vi plats för dig.

Vi välkomnar spontanansökningar från engagerade medarbetare som kan förstärka vårt team. Oavsett när du behöver hjälp, kommer våra kollegor alltid att finnas där för dig.

Vi tror på att investera i din professionella utveckling och erbjuder kontinuerlig teknisk utbildning för att stärka din kompetens.
Känner du att detta skulle kunna vara rätt för dig? Skicka in en spontanansökan till oss när som helst, och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.
Välkommen till Kylslaget – där arbetsglädje och professionalism går hand i hand.

http://kylslaget%20luftvärmepumpar%20-%20bli%20en%20del%20av%20kylslaget%20ab
Kylslaget.se

De högkvalitativa tjänsterna och de bevisade resultaten förbättras varje år, med över 140 000 st installationer, service och underhåll av värmepumpar sedan 2007.

0 +
0 +
0 +
0 +

Låt oss ta hand om dina behov, vi är här för att hjälpa dig!