Kvalitetskontroll och utbildning

På Kylslaget AB sätter vi kvalitet i centrum för allt vi gör. Det är därför vi har utformat ett omfattande kvalitetsprogram, som säkerställer att vi alltid levererar service av högsta möjliga standard.• Utbildning:

Vi investerar i kompetensutveckling genom ett omfattande och mångfacetterat utbildningsprogram. Vi är mycket stolta över att presentera vårt nya utbildningscenter i Vallentuna. Detta center är en central del av vår utbildningsstrategi och erbjuder inte bara teknisk utbildning för våra tekniker, utan också kurser och program för kundservicemedarbetare och övriga delar av verksamheten. Det innebär att hela Kylslaget-teamet, från teknik till kundservice, får den utbildning och de verktyg de behöver för att lyckas.• Kunskapsverifiering:

Vi ser till att allas kunskap, oavsett roll inom företaget, ständigt är uppdaterad och i linje med branschens bästa praxis.• Kundundersökningar:

Genom att systematiskt samla in feedback från våra kunder kan vi förbättra och utveckla vår verksamhet.• Problemuppföljning:

Om något inte går som planerat lär vi oss av det. Vi följer upp och analyserar alla problem för att undvika framtida missöden.• Vidareutbildning:

Vi är engagerade i kontinuerligt lärande. Vårt utbildningscenter i Vallentuna är ett konkret exempel på detta. Centret bidrar till att höja branschens standard genom att erbjuda en bred utbildning till en ny generation av kvalificerade yrkesutövare inom både teknik och kundservice.Genom att kontinuerligt kontrollera kvaliteten på vårt arbete, kan vi garantera att du som kund alltid kan lita på oss. Vår strävan efter kvalitet och din tillfredsställelse är vad som driver oss framåt.


Utvecklad av Webdom
Kontakta oss
/
sv